Мнения за ТУЕС

 • Владислав Янков

  Владислав Янков

  Випуск 1995 | Sales Manager at Equinix Telecity

  ТУЕС промени моя живот, а от там и на моите близки. Училището ми даде среда, знания и опит с които на 30 години вече бях постигнал всичките си мечти (в личен и професионален план), а вече приближавайки 40 знам, че най-доброто тепърва предстои. 

  През тези 20 години работих в стартиращи компании, корпорации и дори сам създадох компания, заедно с други съученици от ТУЕС. Сега тя е част от най-голямата компания в своята сфера. Преди компютрите бяха екзотика, сега са нещо нормално от нашия живот, а предизвикателството е да сме подготвени за утрешния ден. ТУЕС ще ви разкрие тайните на Вселената, вие имате свободата да я завладеете.

  Виж повече
 • Явор Трифонов

  Явор Трифонов

  Випуск 1999 | VP Cloud and Integrations at Chaos Group

  За мен ТУЕС беше страхотна платформа за знания и трайни приятелства. Във всяка фаза от своята кариера - като програмист, дизайнер на симулации на бизнес процеси, мениджмънт консултант и предприемач - продължавам да откривам успели ТУЕС-ари, от които да почерпя опит. ТУЕС наистина е общност със силно чувство за принадлежност, която остава като актив дълго след дипломирането.

    

  Виж повече
 • Мирослав Стойчев

  Мирослав Стойчев

  Випуск 1999 | VP Training and Certification, Chaos Group

  ТУЕС е едно от малкото училища в България, които наистина помагат на учениците си да се научат да мислят. Освен, че получаваш технически умения, които са високо ценени на пазара на труда, в ТУЕС се научаваш на отговорност, тъй като учителите се държат с теб по-скоро като с колега и партньор отколкото като с дете, което трябва да попие даден обем информация.

    

  Виж повече
 • Мартин Липовски

  Мартин Липовски

  Випуск 1999 | Ръководител oтдел Инсталационни Инженери в Telelink

  В ТУЕС младите хора имат възможност да се докоснат до най-новото в информационните технологии, да се запознаят с най-добрите специалисти на пазара в тази сфера. Паралелно с това те се учат да работят в екип и да бъдат част от един голям колектив. Всичко това полага основите завършилите ТУЕС да бъдат сред водещите и много уважавани специалисти, не само в България, но и в цял свят.

    

  Виж повече