Изпращане на Випуск 2019

На 17 май дойде време и в ТУЕС да изпратим Випуск 2019.  Още от рано сутринта в училището течеше трескава подготовка, за да отдадем заслуженото на нашите абитуриенти и да ги изпратим в последния им учебен ден.

Щом церемонията започна, всяка от паралелките излезе на фона на нашите бурни аплодисменти и избрана от тях песен, описваща по някакъв начин тяхното преживяване в гимназията. Водещи бяха Маргарита Маринова от 12а и Калоян Маджунов от 12б клас. Те ни приветстваха сърдечно и благодариха, че всички ние сме там, за да ги уважим и да им пожелаем успех в последващия ги път.



Време беше щафетата от старите да бъде поета от новите знаменосци. Под съпровода на химна на Република България, Мартин Марков, Гергана Жечева и Катлин Милчева от 12 клас предадоха знамето на Валери Добрев, Елена Георгиева и Невена Павловска от 11 клас.




Речите бяха започнати от обръщение на нашия директор – доц. д-р. инж. Стела Стефанова. Тя поздрави зрелостниците, но и шеговито ги предупреди да не се радват прекалено, защото предстоят най-важните изпити и още съвсем не са завършили. Тя получи и специален подарък от тях, а именно камшик, направен от LAN кабели.

Последваха обръщенията на класовете и класните им ръководители. Маргарита Маринова (12а), Роберта Нецова (12б), Симона Вангелова (12в), Мария Белева (12г) и Михаил Цолов (12г) поздравиха съответно класовете си и випуска, като всеки беше подготвил кратка реч, разказваща за преживяванията и спомените заедно със съучениците си, след което беше дадена думата на техните преподаватели. Ст.пр. Лидия Христова, ст.пр. Чавдар Спасов, Мария Цветкова и ст. пр. Димитър Дянков, класни ръководители съответно на А, Б, В и Г клас, изразиха своите сърдечни чувства към класовете си и им пожелаха успех в живота и начинанията им.

                            


Накрая дойде време за предаване на ключа на ТУЕС. Калоян Маджунов, който беше негов носител през тази учебна година, го връчи на Илиян Антов с пожелания за развитие и все по-големи постижения.

Ще липсвате на всички ни, Випуск 2019. Всички ние ви желаем щастие, благоденствие и все по-щастливи мигове занапред.


За повече снимки вижте тук.